dimarts, 11 de març del 2014

La filla d’Enric Millo defensa la consulta

11/03/2014

REFERENDUM

“És un dret i una obligació exercir la democràcia”, explica Montse Millo al nou llibre de Jofre Llombart


Mar Sabé




El portaveu del PPC, Enric Millo. FOTO: Europa Press
Montse Millo, filla del portaveu del PP al Parlament de Catalunya Enric Millo, defensa la consulta sobiranista: “Claríssimament Catalunya ha de poder votar el seu futur”. “La consulta al poble és necessària per saber què vol. Si ens hem d’esperar a les properes eleccions ens esperarem, però no crec que sigui molt difícil fer una consulta. I fer-la bé”, considera.

El seu testimoni forma part del nou llibre del periodista i col·laborador d’El Singular Jofre Llombart, ‘Doncs jo, ara,
votaré ‘sí’. Testimonis que desmenteixen la fractura social a Catalunya’. Millo va néixer el 1995 i és estudiant de Ciències Polítiques i Dret a la UPF, i es considera una “idealista” que votarà ‘Sí’ “però amb matisos”. “No tinc la necessitat global d’una Catalunya independent perquè sóc molt progre i ja penso en un món global, i en aquest món global no em calen fronteres”, defensa.

“És un dret i una obligació exercir la democràcia”, comparteix l’estudiant, que també explica que la seva voluntat és tenir un “nou marc legal estricte que blindi les decisions i les opinions del poble de Catalunya”. Millo, que vol dedicar-se a la política i algun dia li agradaria ser alcaldessa de la seva ciutat, Girona, considera que actualment no hi ha cap partit que la representi i que en l’actualitat “fa falta una mica de vocació política real”.

“Falten polítics que puguis dir: “aquest és el meu representant, representa els votants”. "Jo busco polítics així",  explica, i comparteix que el seu pare és un exemple d’aquests polítics però “n’hi ha a qualsevol partit”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/la_filla_d_enric_millo_defensa_la_consulta_99289.php