dilluns, 24 de març del 2014

Jaume Barberà: "La independència és la revolució més gran que es pot fer a favor d’Espanya"

21/03/2014

SINGULAR TV

"PP i PSOE tenen segrestada la democràcia en benefici d’una oligarquia", afirma el periodista en una entrevista a Singular TV


Mar Sabé









Jaume Barberà a Singular TV
El periodista de TV3, director i conductor del programa Retrats, Jaume Barberà, afirma en una entrevista a Singular TV que "la independència de Catalunya és l’acte revolucionari més gran que es pot fer a favor d’Espanya”, i creu que l'aparició del nou Estat també serà bo per als espanyols.

Barberà critica la situació política, i considera que “PP i PSOE tenen segrestada la democràcia en benefici d’una oligarquia, que també té franquícies catalanes, a qui ja els interessa aquest model”. El periodista veu en la independència de Catalunya la possibilitat de “regenerar” i fer un país millor, “basat en el sentit comú”.

Explica també que tothom ha de fer un procés personal per decidir cap a on vol anar, i que ell l’ha fet en dos llibres: l’exitós ‘S’ha acabat el bròquil’ i ‘9N2014’ (Ediciones B), que acaba de publicar i s'ha situat al capdamunt del rànquing de vendes.

Barberà parla també del futur del periodisme, i afirma que se sent com "un iogurt" amb data de caducitat. Pronostica que serà acomiadat “per la desgràcia de ser gran”, i ho compara amb les poques possibilitats laborals dels joves, franja que supera el 50% d’atur. “Si el fet que a mi m’acomiadessin et donés més opcions a tu, en podríem parlar”, explica, tot i que afirma “que això no és així”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/barbera_la_independencia_es_l_acte_revolucionari_mes_gran_que_es_pot_fer_a_favor_d_esp_99520.php