dijous, 20 de març del 2014

Els assistents a #diguemprou aposten per la independència com a solució

Dimecres, 19 de març de 2014 19:50 h

Els assistents a #diguemprou aposten per la independència com a solució


Els petits i mitjans empresaris presents a l'acte de PIMEC esclaten i reclamen que la solució als problemes de la petita i mitjana empresa passa per una Catalunya independent


Més de 1.400 empresaris de petites i mitjanes empreses i representants de 220 gremis i associacions s'han reunit al Palau de Congressos de Barcelona per clamar contra l'actuació del govern espanyol i el Govern en matèria econòmica i fiscal en el marc de l'acte 'Diguem prou' convocat per Pimec. La major part dels assistents han trobat a faltar un discurs molt més clar sobre la realitat de les pimes, i ho han expressat a la xarxa on la demanada d’un estat propi i una Catalunya independent han estat un clam i amb crits d’independència, independència. 



Crits d'independència, independència al final de l'acte




S’ha acabat el bròquil, la petita i mitjana empresa vol un nou estat, una Catalunya independent com a solució als seus problemes

El manifest aprovat per aquests empresaris denúncia les polítiques dels governs i les pujades d'impostos i cotitzacions socials perquè ''discriminen'' a les pimes i les impedeixen créixer i crear llocs de treball. Però el document s’ha quedat curt, i la majoria dels assistents, petits i mitjans empresaris i autònoms han acabat l’acte amb crits d’independència, independència.

Els veritables empresaris del país aposten clarament per la independència com a solució, és hora que la classes dirigent de l'empresariat perdi la por a parlar clar, com exigeixen els seus associats.