dissabte, 15 de febrer del 2014

Pressió d'una trentena d'espanyolista contra TV3

15/02/2014

"Per una televisió pública independent i no independentista", és el lema de la manifestació a Sant Joan Despí

Lluís Goñalons



Manifestació de la plataforma anti-independentista Somatemps davant de TV3


Una trentena de membres de la plataforma anti-independentista 'Somatemps' s'ha mobilitzat avui a les instal·lacions de Tv3, a Sant Joan Despí, per reclamar que s'aturi "el seu independentisme" que, asseguren, traspua la cadena a través dels seus continguts.

"Per una televisió pública independent i no independentista, no més retallada a la manipulació mediàtica realitzada per la televisió catalana", és el lema que ha combregat els manifestants. Segons la plataforma, TV3 és "una televisió adoctrinadora al servei de la ideologia nacionalista".

Al finalitzar l'acte, Somatemps pretén lliurar una carta adreçada a la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i a la Generalitat. A la missiva retreuen la falta d'ètica professional de la televisió; mostra la preocupació de l'ús de menors d'edat per atiar "la propaganda independentista"; denuncien també la que titllen de "manipulació històrica catalana"; l'existència de llistes negres de periodistes no nacionalistes o la presentació de contingts "amb finalitats propagandístiques".

De Somatemps

La plataforma es defineix com una organització anti-independentista i catalanista. Somatemps va ser creada el 16 de novembre a la localitat de Santpedor, amb l'objectiu de canviar de combatre el procés català des de dins de Catalunya.

" Que penós només eren 4 gats "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/pressio_espanyolista_contra_tv3_98788.php

3 comentaris :

Unknown ha dit...

per una televisió pública i de qualitat. fora els feixistes dels mitjans publics.

Anònim ha dit...

Per una televisió publica i de tots. No es la "vostra", fora els independentistas dels mitjans publics

Rosa Mary ha dit...

Ja teniu antena3 tele5 Cuatro tv1 tv2 13tv , que mes voleu ? tv3 es la tv del poble la nostre