dissabte, 15 de febrer del 2014

Els jutges a favor del Dret a decidir sumen suports després de la denúncia de Manos Limpias

15/02/2014

REFERENDUM

El magistrat coordinador del manifest Xavier González pronostica que la denúncia del sindicat no serà admesa a tràmit perquè cau "per la seva pròpia naturalesa"


Lluís Goñalons




Xavier González de Rivera, magistrat del Jutjat Social de Barcelona, amb la periodista Sílvia Cóppulo



Advocats, notaris, professors d'universitat i juristes s'han adherit al manifest a favor del Dret a Decidir. Aquestes personalitats se sumen a la trentena de magistrats que van engegar el manifest aquesta setmana. Ho ha explicat avui el portaveu dels jutges i magistrat del Jutjat Social de Barcelona, Xavier González, a 'Catalunya Ràdio' després que el col·lectiu Manos Limpias presentés ahir una denúncia contra els magistrats promotors perquè considera que no acaten la Constitució.
El jutge coordinador de la iniciativa a favor del dret a decidir ha pronosticat que la denúncia del sindicat Manos Limpias no serà admesa a tràmit i caurà abans "per la seva pròpia naturalesa". El jutge defensa que en el manifest inicial es repeteix en múltiples ocasions que "volem complir la Constitució".

El portaveu dels magistrats ha manifestat que han multiplicat els suports, tot i que no ha especificat la xifra de sumands. La trentena de jutges han obert la porta a noves adhesions del món judicial. "Juristes", ha matisat. Ha explicat que hi ha gent que dóna suport que són d'altres punts de l'Estat espanyol, però que exerceixen a Catalunya. Alhora ha avançat que s'estan buscant noves afiliacions de magistrats que exerceixin fora de Catalunya.





http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/els_jutges_a_favor_del_dret_a_decidir_sumen_suports_despres_de_la_denuncia_de_manos_limpias_98784.php