divendres, 28 de febrer del 2014

L'interès pel procés creix en l'àmbit internacional

Divendres, 28 de febrer de 2014 14:05 h

ERC presenta un web per donar resposta a les demandes d'informació de la opinió pública internacional sobre el què passa a Catalunya.


Es tracta del web 'abroad.cat' que recull opinions i notícies sobre la consulta i la independència, en anglès, castellà, alemany i portuguès. El secretari d'Internacional d’ERC, Jordi Solé, ha explicat en roda de premsa que a través dels múltiples contactes a nivell internacional que té ERC han copsat que l'interès pel procés creix i que l’opinió pública i també moltes administracions europees i del món volen  saber què passa a Catalunya. També ah assenyalat que molts dels seus interlocutors tenen clar que una veu important en el procés és la dels republicans i que hi ha molt interès en saber quin és el posicionament d’ERC i quina és la seva estratègia en els propers mesos. 


Jordi Solé, responsable d'Internacional d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), presentant el nou web 'abroad.cat'.
© @acn



En aquest sentit, aquest divendres s’ha presentant "l'eina necessària" dels republicans per donar resposta a les múltiples demandes d'informació que han rebut darrerament i  esperen així contribuir a "ajudar a entendre" als estrangers el procés català. La pàgina www.abroad.cat,  inclou articles d'opinió i notícies sobre la consulta i la independència, es pot consultar en anglès, castellà, alemany i portuguès.