dimecres, 19 de febrer del 2014

La Hisenda Catalana ja recollirà dades abans de l'estiu

19/02/2014

HISENDA CATALANA

L’ANC farà campanya per sensibilitzar els contribuents de la importància de compartir les dades amb l’administració catalana


Nerea Rodríguez



El president de la Generalitat, Artur Mas
El projecte de creació d’una Hisenda Catalana pròpia no s’atura. Segons publica avui el diari ‘Ara’, la hisenda pròpia farà els primers passos abans de l’estiu, entre finals de maig i principis de juny. Com a mínim tres empreses s’han ofert a la Generalitat per posar en marxa el programa informàtic necessari, i el Govern català preveu adjudicar-lo aviat, per tal que es pugui començar a recopilar tota la informació necessària.

D’aquesta manera, entre els mesos de maig i juny totes aquelles persones que ho vulguin podran compartir la informació de la seva declaració de la renda de manera voluntària.

Així, la Hisenda Catalana començarà a aglutinar informació que fins ara només tenia l’Agència Tributària espanyola. Alhora, l’Assemblea Nacional Catalana començarà una campanya per sensibilitzar els contribuents de la importància de compartir aquesta informació amb l’administració catalana.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/la_hisenda_catalana_ja_recollira_dades_abans_de_l_estiu_98859.php