dimecres, 19 de febrer del 2014

El CCN posa al descobert que Foment i la CEOE no tenen arguments que justifiquin una Catalunya dins d’Espanya

Dimarts, 18 de febrer de 2014 18:05 h

Demana la dimissió de Rosell perquè la CEOE "no ha fet res" per crear ocupació


El Cercle Català de Negocis ha exigit al president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i el de la CEOE, Joan Rosell, que justifiquin amb arguments els motius que els porten a defensar que Catalunya ha de continuar formant part d'Espanya després que aquest dilluns van anunciar que descarten implicar-se en el procés sobiranista i van demanat diàleg. Així mateix, l'associació d'empresaris ha demanat la dimissió de Rosell adduint que la patronal espanyola "no ha fet res" per crear ocupació i "l'únic" que creix són les xifres de l'atur després que el president de la patronal espanyola hagi dit que els empresaris no han de fer política sinó a dedicar-se a crear ocupació. 


Raons polítiques i interessos  de les empreses de l’IBEX per evitar una Catalunya independent

"Cap patronal dóna raons basades en el rigor i els números que puguin rebatre els nombrosos estudis -del CCN i d'altres- que demostren que l'economia catalana necessita un Estat propi", ha assenyalat el Cercle Català de Negocis. Així, els insten a mantenir un cara a cara "amb els que defensem que els empresaris s'han d'implicar en la consecució de l'Estat propi per debatre'n els pros i els contres".

Catalunya és viable malgrat Foment i la CEOE

L'associació empresarial reitera que ni la CEOE ni Foment "representen res que no sigui a ells mateixos i els interessos de les grans corporacions vinculades al poder del govern espanyol" i recorda que les petites i mitjanes empreses representen el 99% del teixit productiu català i que les pimes "s'han posicionat majoritàriament a favor de l'exercici del dret a decidir en enquestes fetes per PIMEC, CECOT i per la mateixa Cambra de Comerç de Barcelona".