diumenge, 2 de febrer del 2014

Catalans d'origen andalús a favor del #SíSí, el roc a la sabata de Susana Díaz

Diumenge, 2 de febrer de 2014 12:15 h

Díaz no vol ni tan sols vol escoltar i s’ha negat a parlar amb Súmate que li ha demanat una reunió durant la seva visita a Barcelona


Súmate va enviar fa dies una carta a la presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, demanant una petita reunió aprofitant el seu viatge a Catalunya per tal de preguntar a la presidenta andalusa com s’explica que hi hagi tants catalans d’origen andalús que se senten espanyols i que volen votar #sísí per construir junts un nou país i com és que parla del que volen i pensen els catalans d’origen andalús sense abans preguntar. La resposta a la carta de Súmate ha estat administrativa, només de justificació de rebut, un missatge clar de rebuig al diàleg del que tant s’omplen la boca els dirigents del PSOE i PSC.





La presidenta andalusa Susana Diaz es reuneix amb les entitats andaluses a Catalunya però no accepta reunir-se amb l’associació Súmate

No vol preguntar-se, Com és que cada cop més ciutadans andalusos i espanyols estan a favor del dret a decidir i de la independència de Catalunya?  

Piulada a twitter : " @_susanadiaz mi abuela de Cadiz un marido catalan 2 hijos catalanes 8 nietos catalanes y 16 bisnietos catalanes !! "