diumenge, 2 de febrer del 2014

Sala i Martin mostra les misèries del diari "El País"

Diumenge, 2 de febrer de 2014 05:00 h

El diari espanyol juga brut en el debat sobiranista. Sala i Martín posa en evidència com tracta el debat de les idees i la pluralitat el diari "progre" unionista


“El comportament de la premsa espanyola en el debat sobre Catalunya és esperpèntic i indigne de "País" civilitzat”, afirma el professor Sala i Matín en un article al seu blog, i és que el professor  ha vist com el diari "El País" intenta guanyar debats negant-li la paraula. El fet és que el rotatiu va publicar un article de l’exministre Borrell que posava en dubte l’espoli fiscal català, i  Sala i Martín va replicar explicant en un article al seu blog on eren els 16.000 milions perduts de Borrell, i l’envia a "El País", i tot i que el diari no el va voler publicar, dies després veia la llum en el mateix rotatiu la rèplica de Borrell a l’article de Sala i Martín que els lectors no han pogut llegir i que no saben qui l’ha escrit perquè l’exministre no s’ha dignat a citar-lo, no fos cas que en una recerca a Google el lector l’acabés trobant i publicat en castellà. 


“En el debat sobre les bondats de romandre a Espanya, els arguments independentistes s'amaguen i els unionistes es publiquen dues vegades.”




Davant l'esperpent que "El País publiqui" una rèplica de Borrell i del seu soci Llorach a la rèplica de Sala i Martín no publicada, el catedràtic de Colúmbia  arriba a la conclusió  que “un dels mitjans més importants d'Espanya intenta guanyar debats a força d'impedir que l'altra part pugui parlar. Com quan no hi havia internet. Vaja PAÍS!”, i recorda que els Catalans “no són ximples” i tothom que llegeixi els dos articles de Borrell es demanarà el perquè Borell replica un article que no existeix  i que quan trobin la resposta aquesta serà un motiu més engrossirà la llarga llista de raons per marxar d'Espanya.