dimecres, 12 de febrer del 2014

BASF es desvincula de la declaració espanyolista i diu que se l’ha utilitzada

12/02/2014

INDEPENDÈNCIA

L’empresa alemanya “lamenta profundament” l’ús del seu nom “per part de la iniciativa presentada ahir”


Albert Ribas


Kurt Bock, Director Executiu de BASF
L’empresa química alemanya BASF ha publicat aquesta tarda un comunicat per desvincular-se completament del ‘Manifest de Barcelona’, la iniciativa que una seixantena de directius residents a Catalunya, la majoria d’ells alemanys, van fer pública ahir en contra del procés independentista català.

Tot i que un dels signants és el seu conseller delegat i màxim responsable al sud d’Europa, Erwin Rauhe, BASF “lamenta profundament l’ús del nom de l’empresa per part de la iniciativa presentada ahir” i deixa molt clar que “no tenim cap intenció d’influir o intervenir en debats polítics”. Unes paraules que desacrediten la decisió pres per Rauhe a l’hora de signar el manifest.

En el comunicat, l’empresa química, capdavantera mundial en el seu sector, remarca que porta “més de 40 anys de presència en el país, des de l’inici de la seva activitat a Tarragona” i que “la voluntat de la companyia és continuar la seva activitat a Catalunya”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/basf_es_desvincula_de_la_declaracio_espanyolista_i_diu_que_se_l_ha_utilitzada_98718.php