dijous, 23 de gener del 2014

La negativa de Rajoy a la consulta lesiona la Marca Espanya

Dijous, 23 de gener de 2014 14:40 h

L’immobilisme del govern espanyol davant la democràcia els passa factura. Margallo està preocupat per l’impacte negatiu del procés sobiranista sobre la Marca Espanya.


El ministre Margallo ha reconegut avui en declaracions a Onda Cero que li preocupa l’impacte negatiu que sobre la imatge exterior d'Espanya té el procés sobiranista. De fet s’hauria de preocupar molt més, perquè certament la posició immobilista del govern espanyol davant la demanada de Catalunya d’exercir el dret democràtic a votar, està posant en evidència la manca de qualitat democràtica del govern espanyol i la imatge d’Espanya se’n ressent, com ha reconegut el ministre, perquè d’aquesta en depèn “en bona part l'ocupació" a través dels motors dels interessos d'accés al diner, venda de productes i turisme. 



El servei exterior del govern espanyol perjudica la Marca Espanya

La internacionalització del procés sobiranista per part del govern espanyol – amb un enviament massiu de 210 pàgines per combatre el missatge de la Generalitat i els partits sobiranistes a l'exterior-,  i la seva insistència per fer creure al món que la demanda de Catalunya per exercir el dret a votar és un “afer intern”, mentre pressionen institucions, càrrecs i mandataris perquè es posicionis en contra el dret a decidir dels catalans, només fa que empitjorar la imatge del govern espanyol i de retruc, d’Espanya.

La superbia de Margallo empitjora la situació

Margallo interpreta públicament com a favorables als plantejaments immobilistes del govern espanyol els silenci internacional sobre el procés sobiranista i es vanta de la posició de força i del joc brut del govern espanyol en l’acció exterior. Avui mateix el ministre ha minimitzat l'impacte de les cartes que el president de la Generalitat, Artur Mas, va enviar als governs europeus, assegurant que "el que ha comprovat el senyor Mas és que les cartes que no s'envien per conducta reglamentària a través de les ambaixades i que a més inclouen peticions contràries a l'ordre legal espanyol i europeu tenen la resposta que tenen: que només hi ha hagut una resposta del govern d'Hongria, la resta ha guardat silenci".




1 comentari :

xavier pujol ha dit...

Quan més lluitin contra la llibertat de Catalunya, més s'enfonsarà la marca Espanya que pretenen promocionar.

Fita