dimecres, 8 de gener del 2014

Junqueras: "Intentem una candidatura cívica de veritat amb independents"

08/01/2014

ELECCIONS EUROPEES

El líder d’ERC mostra predisposició a formar la candidatura unitària per les eleccions europees

 

Nerea Rodríguez


Oriol Junqueras avui a La Xarxa
El líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha advocat avui, per a les eleccions europees, per “una candidatura cívica de veritat amb independents de prestigi social”. En aquest sentit, ha apuntat que no se’ls pot demanar que facin un esforç per a una "candidatura cívica" mentre que altres partits aprofiten per "col·locar alguns dels seus militants de tota la vida".

Durant una entrevista a la xarxa, el líder dels republicans ha mostrat la disposició del seu partit per articular una candidatura unitària “de personatges independents que no militin a cap partit concret”.

Alhora, Junqueras ha explicat que el president Artur Mas mai no els ha fet una oferta concreta per incorporar-se al Govern, i ha assegurat que la seva formació continua predisposada genèricament a entrar a l’Executiu: “Sempre ho hem dit. I ho mantenim”. “Mai no s’han posat damunt la taula noms, conselleries o àmbits de responsabilitat”, ha etzibat.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/junqueras_intentem_una_candidatura_civica_de_veritat_amb_independents_98006.php