dilluns, 20 de gener del 2014

Fernández Díaz nomena 5 comissaris nous que «coneixen Catalunya»

El ministre de l'Interior espanyol recorda als nous responsables del CNP que són “responsables de la seguretat dels catalans”

Tots han prestat serveis en terres catalanes i dominen els camps d'Informació, fronteres i Operacions



, Barcelona | Actualitzat el 20/01/2014 a les 15:24h




El ministre amb els nous comissaris. i Llanos de Luna seguidora de la División Azul Foto: QS/ND


Cinc nous comissaris per reforçar el “tradicional vincle entre Catalunya i el Cos Nacional de Policia”. Així ha valorat el ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernàndez Díaz, els nous comandaments policials a Catalunya  en l'acte de la seva presa de possessió celebrat aquest matí a la Delegació del govern espanyol a Catalunya.
Fernàndez Díaz ha nomenat com Cap de la Prefectura provincial de Barcelona, el comissari principal Isidoro Hidalgo Hierro amb 40 anys de servei a la demarcació; com a cap comissaria local Cornellà del Llobregat, s'ha nomenat Manuel Hernàndez Blàquez, cap provincial d'Operacions de la comissari principal de Tarragona, Antonio Àlvarez València; cap de la prefectura de la comissari de Girona, un vell conegut a la demarcació, José Sigfrido Juan Ferragut, i coordinador de Fronteres Terrestres a La Jonquera, el comissari Francisco Pamplona.

El ministre espanyol d'Interior ha posat en valor  la seva experiència en el camp de la informació i el seu coneixement de la realitat catalana perquè “formen part de la mateixa”. De fet, tots ells tenen una dilatada experiència en el camp de la informació, fronteres i operacions.
" La Policia de Catalunya son els Mossos no la Policia Nacional i menys aquets del antic règim "