dissabte, 4 de gener del 2014

Fernández Díaz, és la independència? o és la violència masclista?

Dissabte, 4 de gener de 2014 05:00 h

El màxim responsable del joc brut contra Catalunya assegura que hi ha famílies que no s'han reunit per Nadal perquè el conflicte català les ha dividit i acusa Mas de provocar una "fractura social i familiar"


El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, un dels màxims responsable del joc brut de l’estat espanyol contra el procés sobiranista ha assegurat aquest dijous que algunes famílies no s'han reunit per Nadal com feien habitualment perquè el procés català els ha dividit. "Ho dic des del coneixement de qui viu a Barcelona", ha refermat el ministre en resposta a la carta que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha enviat als líders europeus defensant al consulta. Una acusació cap al president de la Generalitat que no té cap sentit, solament és un intent de fer mal a Catalunya amb mentides com ja és habitual per part de les clavegueres de l’estat. 





El ministre de l’interior en pecat mortal, menteix i tira porqueria sobre el poble de Catalunya

En aquesta línia, Fernández Díaz ha acusat el Govern de treballar perquè Catalunya sigui "un poble dividit, fracturat socialment i familiarment". El ministre ha fet aquestes declaracions durant una roda de premsa per fer balanç sobre els accidents de trànsit. Dures declaracions que tothom sap que són falses. No serà que el problema de la família Fernández Díaz sigui un altre.

Vozpópuli: “Un ministre del govern espanyol maltracta a la seva parella?”