dimarts, 21 de gener del 2014

El PSC de Sant Cugat fa costat a la data i la pregunta de la consulta

21/01/2014

DEBAT AL PS?

El regidor del PSC Ferran Villaseñor afirma que "la gent, a Sant Cugat i a Catalunya, vol votar"


Lluís Goñalons


El portaveu i regidor del PSC Ferran Villaseñor
L’Ajuntament de Sant Cugat ha acordat avui, en acte plenari, donar suport a l’acord que va impulsar el Parlament per demanar al Congrés espanyol que traslladi les competències per celebrar consultes a Catalunya. Aquesta votació, contràriament a la del Parlament, sí que ha comptat amb tots els vots a favor del PSC.

Tal com recull el 'Tot Sant Cugat', el portaveu i regidor del PSC Ferran Villaseñor ha asseverat que "és necessari aquest diàleg i el pacte, per tal de fer possible la consulta seguint els criteris apuntats en el document del Pacte Nacional del Dret a Decidir", al qual l’Ajuntament de Sant Cugat es va adherir per una àmplia majoria. Tot i això, el regidor ha volgut desmarcar-se del debat del PSC al Parlament.

Villaseñor ha afegit que "la gent, a Sant Cugat i a Catalunya, vol votar". Per la seva banda, els socialistes han presentat quatre esmenes, tres a la moció i una als acords. En aquesta darrera han defensat un acord entre el Govern d'Espanya i el de Catalunya.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/el_psc_de_sant_cugat_fa_costat_a_la_data_i_la_pregunta_de_la_consulta_98257.php