dilluns, 13 de gener del 2014

El PP acusa l’ANC d'atacs vandàlics

Diumenge, 12 de gener de 2014 15:40 h

Ataquen amb pedres la seu del PP de Tàrrega i el regidor del PP diu que tots els atacs "han coincidit amb actes independentistes" com avui “la signatura per la independència"


La seu del Partit Popular de Tàrrega ha patit aquest diumenge a la matinada un atac vandàlic, el quart en l'últim any. Uns desconeguts han trencat amb dues pedres el vidre de la porta d'accés a la seu, ubicada a l'avinguda de Catalunya de la capital de l'Urgell. Però el regidor del PP a Tàrrega, Joan Pujal, ha presentat denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i ha senyalat els culpables, dins l’estratègia del PPC i de C’s de dir que la societat catalana està fracturada, és la seva estratègia d’ulsteritzar Catalunya per rebentar el procés democràtic cap a la independència, a manca d’arguments per impedir la consulta, cal fer creure que existeix fractura, que millor ulsteritzar Catalunya. 

 
Utilitzar una bretolada per intentar embrutir l’ANC i el procés català cap a la independència

El regidor popular de seguida ha recordat que en actes vandàlics anteriors també havien arribat a trencar els vidres de la façana i que tots els atacs, ha dit, "han coincidit amb actes independentistes" com avui la signatura per la independència o durant la Diada. La presidenta del PP de Lleida, Dolors López, han condemnat l'atac en un comunicat on ha qualificat els fets de "vergonya".