dilluns, 20 de gener del 2014

Bosch: “El polític que no creu en les urnes és un suïcida”

20/01/2014

El diputat d'ERC al Congrés deixa oberta la porta del diàleg, encara que considera que “ajornar aquest tema tant important fins el dia de l’albada dels justos no és la solució”


Mar Sabé



Alfred Bosch (ERC) i Dolors Montserrat (PP) a 'Els Matins' de TV3


El diputat d’ERC al Congrés dels Diputats Alfred Bosch ha sentenciat avui: "El polític, escollit a partir d’unes urnes, que no creu en les urnes, és un suïcida”. “No només va en contra de la democràcia, va en contra d’ell mateix”, ha considerat.

Ha fet aquestes declaracions a la tertúlia d’Els matins de TV3, que avui ha comptat amb diputats dels partits polítics catalans que tenen representació al Congrés. Els altres assistents han estat: Dolors Montserrat (PP), Albert Soler (PSC), Pere Macías (CiU) i Jordi Guillot (senador d’ICV).

Bosch ha criticat durament la posició del PP i el PSC de votar ‘no’ a la proposició de llei per traspassar la competència que es va aprovar al Parlament dijous passat. “La sobirania del poble espanyol recau en tots els espanyols”, ha reiterat Dolors Montserrat, i ha explicat que “ara estem en un moment en el qual Mariano Rajoy té molt clar que hi ha d’haver diàleg, dins del marc legal”.

Bosch li ha recordat que els partits favorables al dret a decidir mantindran la porta del diàleg oberta fins a l’últim moment, però que “ajornar aquest tema tant important fins el dia de l’albada dels justos no és la solució”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/bosch_el_politic_que_no_creu_en_les_urnes_es_un_suicida_98226.php