divendres, 10 de gener del 2014

Barroso sobreexcita Carol i Cuní

Divendres, 10 de gener de 2014 05:00 h

Durant la tertúlia de @8aldia, al duet Carol-Cuní se li escapa “l’aria antiindependentista de les mans i ofereix un espectacle de manipulació informativa i d’intolerància lamentable


La resposta del govern a la carta de Barroso no ha agradat ni a Cuní ni a Carol. El primer ho va deixar clar en la seva “reflexió” tot acusant el govern d’enganyar la ciutadania. Segons ell, dissimular la realitat futura i “jugar a l’enfocament interessat, en un moment crucial per Catalunya equival a empènyer al país a un engany”. Durant la tertúlia amb Montserrat Nebreda, Rafel Nadal i Gonzalo Bernaldos, Carol va perdre els papers en varies ocasions, una d’elles quan Montserrat Nebreda va demanar: “què és el regne d’Espanya?". I va afirmar que " Espanya sense Catalunya no és Espanya i per tant, tots dos països fora de la UE”, la resposta de Carol va ser recomanar al CATN que incorpori Nebreda a les seves files, i mostrant el seu nivell intel·lectual, va reblar: ”si la meva àvia tingués rodes seria una bicicleta”.


Carol enganya descaradament l’audiència

El director de La Vanguardia, que ahir va poder sentir de primera mà la negativa del ministre Margallo a qualssevol concessió de l’estat a Catalunya durant la conferència del ministre al Tribuna Barcelona, va tenir la barra d’apel·lar al pacte fiscal i a millores de les competències per solucionar el conflicte amb Espanya i quan Nebreda li va respondre que era més fàcil la independència que el pacte fiscal, el flamat director  va tornar a perdre els papers, tal com es veu en el vídeo.




En comptes d’una consulta es podria fer una enquesta

Carol també va afirmar que en la intimitat tant el president del banc de Sabadell com el de la Caixa expliquen que són contraris a la independència i va aprofitar el torn de paraula per implorar a l’estat que permeti fer una consulta light, “com si fos una enquesta” sense repercussions i així baixar el soufflé.

Cuní vol un debat sobre l’avortament en una Catalunya independent

L’apoteosi final de la tertúlia la va protagonitzar Josep Cuní en tancar el debat tot reclamant al govern un debat sobre l’avortament en una Catalunya independent per veure quines serien les posicions, que va pressuposar contràries, de CDC i Unió.