dimecres, 22 de gener del 2014

Avancem acusa Pere Navarro de fer mobbing als diputats crítics

22/01/2014

DEBAT AL PS?

Representants del col·lectiu es concentren a la seu del carrer Nicaragua per denunciar el tracte “ofensiu” i “l’assetjament” de l'aparell a Elena, Geli i Ventura


Albert Ribas



Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura


El col·lectiu crític Avancem ha denunciat en una carta que aquesta tarda han fet arribar al primer secretari del PSC, Pere Navarro, l’arraconament al qual la direcció de partit està sometent a Geli, Elena i Ventura. Els socialistes díscols es queixen d’estar patint mobbing degut al “procés d’assetjament” i una “pressió psicològica” sobre ells perquè deixin l’escó.

La carta també ha estat lliurada als exlíders del partit, José Montilla, Narcís Serra i Raimon Obiols i a Joan Torres, president de la comissió de garanties del partit, l’organisme encarregat de vetllar pel compliment dels estatuts i el codi ètic del PSC i que durant els propers dies decidirà si Geli, Elena i Ventura són expulsats o no del partit. "Els diputats són persones i com a tals han de gaudir implícitament de les mateixes proteccions ètiques i morals de les que gaudeix qualsevol treballador en una relació laboral. En l'àmbit del treball aquesta mesura seria fortament sancionada per la Justícia", assegura la missiva d’Avancem, que afegeix que la decisió de situar els tres diputats díscols a l’última fila de l’hemicicle està “fora del marc ètic que correspon a una organització política i allunyada dels valors del socialisme”.

Protesta a Nicaragua

Una dotzena de representants del col·lectiu crític Avancem s’han concentrat aquesta tarda davant la seu del PSC al carrer Nicaragua en senyal de protesta pel tracte que la direcció socialista està oferint als tres diputats díscols: Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura. Ha estat un pas endavant més en l’escenificació del trencament que ara mateix existeix entre la direcció del PSC i els sectors crítics, especialment el d’Avancem. Els concentrats han fet entrega de la carta de protesta.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/avancem_acusa_pere_navarro_de_fer_mobbing_als_diputats_discols_98295.php