dimecres, 8 de gener del 2014

"Artur Mas ha perdut el cap", el missatge que envien els ambaixadors espanyols

08/01/2014

DRET A DECIDIR - REFERENDUM

L’Executiu espanyol té la intenció de respondre a la carta que Mas va enviar als líders europeus, amb consignes com: "La independència de Catalunya és un deliri de Mas" i "La població catalana rebutja la independència"


Nerea Rodríguez


El president de la Generalitat, Artur Mas
“Artur Mas ha perdut el cap”, “La independència de Catalunya és un deliri de Mas”, “El dirigent autonòmic està obligat pel seu soci de Govern, ERC, a adoptar l'actitud que està mantenint”, “Les eleccions europees confirmaran el fracàs del projecte independentista de Mas i CiU: La seva intenció de vot no ha deixat de caure en els últims dos anys” i “La població catalana rebutja la independència”. Aquests són alguns dels missatges que els ambaixadors espanyols estan enviant als governs europeus, segons ‘El Confidencial Digital’.

Tal i com ja es va fer públic fa uns dies, el ministeri d’Afers Exteriors espanyols ha elaborat diversos informes per intentar frenar la internacionalització del procés sobiranista que està duent a terme el Govern presidit per Artur Mas. Però ara l’Executiu espanyol creu que cal respondre a la carta enviada pel president català als líders europeus on els hi demanava suport per la consulta.

Segons les fonts consultades per ‘El Confidencial Digital’, aquests arguments s’estan transmetent des de les ambaixades d'Espanya situades en diferents països europeus. Dirigents de la Comissió Europea han arribat a escoltar, en boca de diplomàtics espanyols, la consigna que “Artur Mas ha perdut el cap” amb el seu “desafiament sobiranista”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/_artur_mas_ha_perdut_el_cap_el_missatge_que_envien_els_ambaixadors_espanyols_97994.php