diumenge, 29 de desembre del 2013

Un regidor d’UPyD a Madrid compara Catalunya amb l’Alemanya nazi

28/12/2013

NAZISME

"La llibertat que es viu avui en la Catalunya nacionalista és molt semblant a la que es vivia en l'Alemanya de 1933, és a dir, cap", assegura Jaime Berenguer


 Nerea Rodríguez



Twitter de Jaime Berenguer
El regidor d’UPyD a l’Ajuntament de Madrid Jaime Berenguer ha comparat en diverses piulades al seu Twitter Catalunya amb l’Alemanya nazi. En una d’aquestes piulades, Berenguer ha afirmat que “la llibertat que es viu avui en la Catalunya nacionalista és molt semblant a la que es vivia en l'Alemanya de 1933, és a dir, cap”.

En una altra piulada, el també professor de la Universitat Autònoma de Madrid fa referència al concert de l’Orfeó Català que va tenir lloc el dia de Sant Esteve al Palau de la Música, i que va acabar amb un clam a favor del ‘sí’ a la independència. En concret, critica que “els nacionalistes catalans segueixen utilitzant nens. Res hem après dels horrors del nacionalisme del S.XIX”.

A més, responent a un usuari de la mateixa xarxa social, Berenguer vaticina que “el dia 1 de Gener a Catalunya el nacionalisme seguirà fent el mateix que avui, és a dir, pur feixisme”. I insisteix en aquesta comparació: “El nacionalisme català és fascista” i titlla els nacionalistes catalans de “degenerats i pocavergonyes”.







http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/regidor_upyd_97852.php