dimecres, 11 de desembre del 2013

Sánchez Camacho amaga la Camarga i organitza el "simposi de la veritat”

Dimecres, 11 de desembre de 2013 12:30 h

Després del #Camargagate i del ridícul del #dretasaber, arriba de la mà del PPC el “simposi de la veritat” sobre el fet incontestable que “Catalunya sempre ha format part d'Espanya”.


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que el PP organitzarà al mes de gener a Barcelona un "simposi de la veritat" sobre la relació entre Catalunya i Espanya on convidarà a participar a PSC i Ciutadans per contrarestar el simposi "Espanya contra Catalunya", camacho ha explicat que el seu serà "un fòrum on puguem convocar els millors hispanistes" per "fomentar amb rigor la idea que Espanya és una realitat plural, que Catalunya sempre ha format part d'Espanya i forma part del nostre passat, present i futur". Segons la popular el seu serà un "simposi de la veritat, del rigor històric i de la convivència" .

"Fomentar els valors positius que ens uneixen a la resta d'Espanya" i amagar el fiscal de confiança

Camacho aspira que al simposi  hi participin el PSC i C's i  ja s'ha posat en contacte amb diverses entitats com la Coordinadora de Xarxes Associatives (CREA), que està formada per més de 86 associacions, així com la plataforma Som Catalunya Somos España, i altres hispanoamericanes. A més, Sánchez-Camacho trucarà als líders del PSC i de C's en les pròximes hores perquè se sumin públicament a la iniciativa.

Un simposi amb la col.laboració d'alguns dels creadors del 12OFatxa i el 6DFatxenda 

Paral·lelament, el PP ha presentat una iniciativa al Congrés de condemna al simposi "Espanya contra Catalunya". La proposició no de Llei compta ja amb el suport de la majoria absoluta del PP. Segons la presidenta del PPC, al text s'hi expressa el rebuig i la condemna de la cambra espanyola al simposi "Espanya contra Catalunya, una mirada històrica" perquè "no té rigor històric, està basat en falsedats, i no es pot permetre que s'ofengui la imatge d'Espanya i dels espanyols basant-se en mentides i falsedats".