dilluns, 23 de desembre del 2013

Nadal: "La forma d’afirmar-se del PSC no m’agrada que sigui anar-se aprimant i aprimant"

22/12/2013

SINGULAR TV

"La doble pregunta que s'ha acordat dóna opció a la pluralitat que sempre han defensat els socialistes", afirma l'exconseller


Mar Sabé





Joaquim Nadal a Singular TV
El president del PSC de Girona, Joaquim Nadal, ha explicat en una entrevista a Singular TV que "no li agrada" que "la forma d’afirmar-se d’un partit sigui anar-se aprimant i aprimant", com el seu entendre succeeix al PSC. Ha fet aquestes declaracions en relació amb el debat intern que s'ha obert a la formació socialista respecte la consulta.

El també catedràtic d’història de la Universitat de Girona ha defensat la pregunta acordada per CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP per la consulta sobiranista, i en la qual la direcció del PSC no s’hi ha volgut sumar. "La doble pregunta dóna opció a la pluralitat que sempre ha defensat el PSC", considera Nadal.

Nadal també explica que "porta molt bé" combinar el càrrec de president del PSC a Girona amb la presidència de la Taula pel Dret a Decidir a la mateixa ciutat. Ha exposat que no ha rebut cap crítica ni comentari per part de la directiva del partit i que no té cap intenció, ara per ara, de canviar les coses.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/nadal_la_forma_d_afirmar-se_d_un_partit_no_m_agrada_que_sigui_anar-se_aprimant_i_97721.php