dijous, 12 de desembre del 2013

L’ANC, Òmnium i l’AMI fan pinya amb els partits

12/12/2013

DRET A DECIDIR

Forcadell valora “positivament” que es pugui votar per la independència i que sigui el 2014


 Albert Ribas

Josep Maria d'Abadal, Carme Forcadell i Muriel Casals. Foto:@assemblea
Suport sense fissures de l’ANC, Òmnium i l’AMI a la decisió presa avui pels partits catalans favorables al dret a decidir en relació a la data i al contingut de la pregunta de la consulta. Les tres organitzacions representatives de la societat civil sobiranista han fet públic aquesta tarda en una roda de premsa, on hi han participat Carme Forcadell, presidenta de l’ANC; Muriel Casals, presidenta d’Òmnium i Josep Maria d’Abadal, president de l’AMI, han fet visible la seva satisfacció per l’acord d’avui.

La presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, ha valorat que “la majoria sobiranista del Parlament s’hagi consolidat i ha qualificat de “positiu” que “la consulta es faci el 2014 perquè era un objectiu irrenunciable” de l’ANC. Respecte el contingut de la pregunta, Forcadell també ha fet visible la seva satisfacció per “poder votar sobre la independència” tot i que ha assegurat que “hauríem preferit una pregunta més senzilla”.

Per la seva banda, Muriel Casals i Josep Maria d’Abadal, en sintonia absoluta amb Forcadell, també han mostrat la seva la satisfacció per la data i el contingut de la pregunta. “El dia 9 serà el dia de la victòria. Estem més a prop de ser un país normal”, ha conclòs Casals


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/l_anc_Omnium_i_l_ami_fan_pinya_amb_els_partits_97584.php