dimarts, 10 de desembre del 2013

El parlament balear aprova que els Països Catalans no existeixen

10/12/2013

Amb l’únic vot del PP, la iniciativa també estableix “que les Illes Balears no formen part de cap país català”


 Albert Ribas


José Ramón Bauzà, president fascista del PP de Balears
El parlament balear ha aprovat avui, amb l’únic vot favorable del PP, la iniciativa presentada pel mateix PP on s’assegura que “els Països Catalans no existeixen i que les Illes Balears no formen part de cap país català”. El diputat no adscrit Antoni Pastor s’ha abstingut i el PSIB i MÉS hi han votat en contra.

La portaveu del PP a la cambra, Mabel Cabrer, ha assegurat que Balears i Catalunya tenen en comú la llengua, “però res més”, i ha remarcat les “grans diferències” que existeixen entre els dos territoris. Cabrer ha assegurat que un dels motius de la iniciativa era per “defensar-se del pancatalanisme” del PSIB i MÉS, tot i que les seves crítiques han anat en tot moment més adreçades cap als socialistes.

El diputat de MÉS- la coalició que agrupa l’esquerra sobiranista i ecologista-, Nel Martí, ha assegurat que el sol fet que el PP presenti aquesta proposta demostra que els Països Catalans sí que existeixen. “La proposta d’ateisme del PP no seria necessària. Si ho és, és perquè hi ha una realitat, darrere de la negació hi ha una voluntat de reescriure la història”, ha dit.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/el_parlament_balear_aprova_que_els_paisos_catalans_no_existeixen_97534.php