dijous, 5 de desembre del 2013

Camacho ja preveu el fracàs del #6Dfatxenda

Dijous, 5 de desembre de 2013 05:00 h

La presidenta del PPC i Carlos Floriano tranquil•litzen els seus respecte a la davallada popular davant l’empenta de C’s i busquen excuses davant la poca assistència que preveuen el 6D


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho i el vicesecretari general d'Organització dels populars, Carlos Floriano, durant la reunió de la junta directiva del PP de Barcelona, han tranquil·litzat els seus respecte a la popularitat de C's que han provocat les primeres critiques internes a la líder popular, i  han fet una crida per intentar mobilitzar les bases del partit perquè participin divendres en la manifestació en defensa de la Constitució. La popular ha erigit el PP en l'únic partit que traurà Catalunya de la crisi i que aplicarà "amb fermesa i contundència" la Constitució per evitar que "es trenqui Espanya".  

Camacho s’excusa amb el CNI davant el creixement de C’s

Sánchez-Camacho ha aprofitat la reunió de la junta directiva del PP de Barcelona per referir-se al suposat informe per crear una Agència Nacional de Seguretat. La popular s'ha queixat que des del Govern es digui ara que això podria sortir del CNI, i ha reptat el president de la Generalitat, Artur Mas, a portar als tribunals el CNI si creu que està al darrere del presumpte informe sobre l'Agència Nacional de Seguretat. "Davant d'una acusació de tal gravetat com ha fet Mas, si creuen això, que vagin als tribunals, però no els permetrem faltar al respecte a la dignitat i l'eficàcia del govern espanyol", ha etzibat.

Sánchez-Camacho i Floriano, excuses per la previsible derrota dels populars davant de C’s i el procés sobiranista

En clau interna catalana, Sánchez-Camacho ha advertit que el 2014 pot ser un any "tens i molt difícils" pels ciutadans de Catalunya, ja que els partits partidaris de la consulta voldran traslladar a la societat "el caos, la divisió i l'enfrontament intern" que viuran en no posar-se d'acord sobre data i pregunta. "Davant del caos, la divisió i la confrontació, el PP continuarà impulsant un procés reformista a Espanya i a Catalunya.

"Cap governant pot disposar d'una nació que no és seva" excepte el PP

També Carlos Floriano s'ha adreçat a Mas, advertint-lo que "cap governant pot disposar d'una nació que no és seva". "La sobirania nacional, la propietat del nostre país és patrimoni de tots els espanyols, dels que estem junts des de fa 500 anys, dels que vivim ara i de les generacions futures, i s'equivoquen els que pensen que el nostre país és propietat només d'uns pocs", ha reblat.

El PP davant el pitjor resultat de la seva història

Floriano s'ha preguntat per què hi ha alguns que "volen treure als catalans els seus drets com a espanyols i com a europeus", però també ha tingut temps per parlar del PSOE, de qui ha lamentat la seva posició "en terra de ningú". "Em pregunto si el que ells proposen ho acceptarien aquells que volen trencar. Si no ho acceptarien, què és el que estan buscant amb això, acontentar qui?", ha preguntat el popular, que s'ha queixat que als socialistes els "acomplexi tant defensar els drets de tots els catalans en tant que espanyols i europeus".