dilluns, 2 de desembre del 2013

Bono: "No defensar la Constitució es atacar la democràcia"

02/12/2013

CONSTITUCIÓ ESPANYOLA

L’expresident del Congrés insisteix que "sense la Carta Magna no hi ha res" i defensar-la "és el més intel·ligent i el més assenyat"


Nerea Rodríguez

José Bono a RNE
L'expresident del Congrés dels Diputats, el socialista José Bono, ha comentat avui que el 23-F "va fer perillar el lehendakari, el president de la Generalitat i l'autonomia a tota Espanya" perquè, al seu judici, "sense Constitució no hi ha res" i defensar-la "és el més intel·ligent, el més assenyat i el més democràtic" que es pot fer. Per contra, ha afirmat que “no defensar la legalitat i la Constitució és atacar tot: les autonomies, la llibertat i la democràcia".

En declaracions a RNE, Bono ha considerat que aquell 23-F va escenificar que "quan està en perill la legalitat i la Constitució està en perill tot". Bono ha respost així en ser preguntat sobre la defunció ahir als 93 anys de l’exgeneral Alfonso Armada, qui va ser condemnat a 30 anys de presó i pèrdua d'ocupació per la seva participació en l'intent colpista del 23 de febrer de 1981.

A la qüestió sobre el que queda per saber-se del 23-F, Bono ha dit que quedarien "detalls, alguns dels quals podrien resultar significatius", però ha comentat que després de tant de temps ell es queda amb que aquell succés va suposar "la unió de pràcticament tots els espanyols, de tots els colors polítics, en defensa de la Constitució i la llibertat". 


" Mira qui parla Jose Bono implicat en els casos Yak 42 , 11 -M , cas Couga.
Mes val que calli ... "
" Bono, té tota la raó, quan siguem independents i tinguem una //*//CONSTITUCIÓ//*// feta en democràcia i pels catalans, la defensarem a mort. Faltaria més. "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/bono_no_defensar_la_constitucio_es_atacar_la_democracia_97372.php