dimarts, 3 de desembre del 2013

Anton Costas: “Una Catalunya independent sobreviuria, tot i que no està clar com”

03/12/2013

DRET A DECIDIR

El recent escollit president del Cercle d’Economia lamenta que el govern espanyol no permeti fer una consulta legal i pactada a Catalunya


Mar Sabé


Antòn Costas a Catalunya Ràdio
El recent escollit President del Cercle d’Economia, l’acadèmic Anton Costas, ha considerat avui que "una Catalunya independent sobreviuria, encara que no està clar com, en quines condicions".

Costas ha fet aquestes declaracions a l’entrevista d’El Matí de Catalunya Ràdio, on també ha explicat que “el govern espanyol creu que l’inconformisme català és el resultat d’una manipulació política, i per això no es mou”. Des del Cercle, ja s'han posicionat reiteradament a favor del dret a decidir, però mai sobre si són partidaris o no de la secessió. Es posicionaran, ha explicat Costas, una vegada hi hagi l'opció clara del referèndum.

El catedràtic ha lamentat com pot ser que el govern espanyol no permeti fer una consulta sobiranista a Catalunya. “Si països com Canadà i el Regne Unit permeten fer una consulta legal i pactada, nosaltres també haurien de poder-ho fer”, ha sentenciat.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/anton_costas_una_catalunya_independent_sobreviuria_tot_i_que_no_esta_clar_com_97393.php