dimecres, 4 de desembre del 2013

Anna Arqué: "Espanya ha d’explicar per què té un problema amb la democràcia"

03/12/2013

SINGULAR TV

"Els que opinen que no podem votar sense permís, no es creuen que Catalunya és una nació", defensa la portaveu de l’ICEC


Mar Sabé








Anna Arqué a Singular TV a Singular TV
Anna Arqué, portaveu de la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC per les seves sigles en anglès), ha explicat en una entrevista a Singular TV que "és Espanya qui ha d’explicar per què té un problema amb la democràcia”, si insisteix a prohibir el referèndum. "El que ha de fer Catalunya és arribar fins al final i posar les urnes i si de cas ja serà Espanya qui vindrà a treure-les", ha argumentat.

"Els que opinen que no podem votar sense permís de l'Estat espanyol, no es creuen, per molt que ho cantin, que Catalunya és un poble i una nació”, ha defensat. Segons Arqué, ara el que cal és que els polítics catalans estiguin a l’altura del que se’ls demana. “S’està orquestrant un autoboicot perquè ens creiem que no podem” seguir el procés, ha sentenciat.

Arqué, que també va estar vinculada al partit Solidaritat Catalana quan el dirigia Joan Laporta, ha explicat que la iniciativa per la qual ella treballa, que està organitzant una manifestació a Brussel·les el 30 de març, no està polititzada, i hi està admès tothom que vulgui la independència. Ha explicat, també, els motius que la van portar a vincular-se a la formació política de l’expresident del FC Barcelona.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/arque_espanya_haura_d_explicar_per_que_te_un_problema_amb_la_democracia_97403.php