dissabte, 14 de desembre del 2013

Anasagasti: "M'agrada la pregunta catalana"

14/12/2013

CONSULTA

"No s’adonen que amb la pregunta de la consulta Espanya comença a perdre a Catalunya", considera el senador del PNB


Mar Sabé

Iñaki Anasagasti, senador del PNB.
"M’agrada. I em temo que a tots els afiliats del PNB". Així comença l’article que el senador del Partit Nacionalista Basc Iñaki Anasagasti publica al seu bloc, fent referència a la pregunta per la consulta que va sorgir dijous de l’acord entre CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP.

Anasagasti es lamenta en aquest escrit que l’únic argument que tenen des de Madrid per prohibir la consulta és "el número i l’espanyolitat": "Els espanyols som més i no permetrem que els catalans donin la seva opinió sobre el seu present i sobre el seu futur", explica que proclamen.

"No s’adonen que amb la pregunta de la consulta Espanya comença a perdre a Catalunya", considera el senador, que certifica: “L’espanyolitat s’ho ha guanyat a pols”.

“Enviaran l’exèrcit tal com va demanar Vidal Quadras?”, es pregunta el nacionalista basc. “Per què no s’analitzen el perquè els catalans no volen ser espanyols?”, continua.

Anasagasti considera que “la postura del monàrquic PSOE és lamentable”, i acaba comparant el procés català amb el Pla Ibarretxe: “El PP i el PSOE, els mateixos que van tombar el Pla, són dues cares de la mateixa moneda”.

"Zorionak [Felicitats] Catalunya!", conclou.
 
 
 
 

1 comentari :

Anònim ha dit...

Anasagasti te dos dits de front , que passa ?? tot un govern no porta ni gafes?o es que el seu entossudiment els cega?. Espero que sigui un exit i es fotin la santa ostia !!