dimarts, 3 de desembre del 2013

Álvaro revela que Marta Rovira demana a Carod que torni a ERC

03/12/2013

ERC

La secretària general dels republicans i l’exlíder del partit van reunir-se a Barcelona durant el mes d’octubre en un restaurant del carrer Provença de Barcelona


Nerea Rodríguez


L'exlíder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira
La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha demanat a l'exvicepresident del Govern i exlíder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, que torni al partit, segons explica en el seu blog el periodista Francesc-Marc Álvaro.

Carod es va donar de baixa del partit dels republicans catalans el juny del 2011. Però l’actual direcció del partit reclama la seva presència de nou. Segons Álvaro, Rovira i l’exlíder d’ERC “van trobar-se per parlar tranquil·lament en un bar-restaurant del carrer Provença a mitjans del passat mes d’octubre, a l’hora de l’esmorzar”.

“Rovira, d’acord amb Oriol Junqueras i l’actual equip dirigent d’ERC, va comunicar a Carod que té les portes obertes’ per tornar a les sigles amb tots els honors. Davant un Carod distant però predisposat a escoltar. Rovira va repetir diverses vegades que ‘hem de tancar etapes’”, revela el periodista.

Álvaro relata també que entre Carod i Junqueras “no hi ha conflictes, ans al contrari, però també és cert que, dins de l’actual direcció d’ERC, encara queden peces rellevants de l’etapa en què Joan Puigcercós estava al capdavant del projecte, cas del número tres, Lluís Salvadó, secretari general adjunt i de qui depèn el control de la maquinària”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/Alvaro_revela_que_marta_rovira_demana_a_carod_que_torni_a_erc_97394.php