dilluns, 11 de novembre del 2013

Terribas: "Ara estem vivint els errors de la Transició"

10/11/2013

Singular TV

"No hem de dir-li a la gent el que ha de pensar, sinó facilitar a les persones criteris per pensar", afirma la directora d’El Matí de Catalunya Ràdio


Mar Sabé





Mònica Terribas a Singular TV
La periodista i directora d’El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha declarat a Singular TV que "ara estem vivint els errors de la Transició". "Estem vivint la fi de les contradiccions a les quals ens va portar el final de la dictadura franquista”, assenyala la periodista.

Terribas considera que la seva estratègia per recuperar el lideratge, ja que en l’últim EGM el líder de la franja matinal era 'El món a Rac1', de Jordi Basté, passa per "donar el millor servei possible". "No hem de dir-li a la gent el que ha de pensar, sinó facilitar a les persones criteris per pensar, que són coses diferents", sentencia.

Terribas es va convertir en la directora del programa matinal de la ràdio pública catalana aquest estiu, i aquesta és la seva primera temporada capitanejant l'espai radiofònic. Abans, però, va ser quatre anys directora de TV3 (del 2008 al 2012), i consellera delegada i editora del diari Ara (del 2012 al 2013). Anteriorment va presentar l'informatiu de referència "La nit al dia" a la televisió catalana.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/terribas_ara_estem_vivint_els_errors_de_la_transicio_96931.php