dilluns, 11 de novembre del 2013

Llach: "El PSC és el còmplice necessari per l’aniquilació del procés"

11/11/2013

Dret a Decidir

El músic recorda al seu amic Miquel Martí i Pol, el 'poeta del poble', en el desè aniversari de la seva mort


Mar Sabé

Lluís Llach avui al programa especial de Rac1 des de Porreres
El músic Lluís Llach ha declarat avui que "el PSC és el còmplice necessari per l’aniquilació del procés sobiranista català", i ho fa alineant-se amb el PP.

El músic ha explicat que "ja sabem que oficialment no hi ha diàleg", en relació a les declaracions que Mariano Rajoy ha fet aquest cap de setmana tancant la porta a qualsevol possibilitat de conversa sobre la sobirania catalana. "El senyor Pere Navarro, -secretari general del PSC-, diu que a partir d’ara votaran en contra de tot el que estigui acordat amb l’Estat, i l’Estat ha dit que trenca amb el diàleg”.

"Està molt bé, perquè de sobte ens redefinim tots", ha sentenciat el músic en el programa especial que Rac1 està fent a Porreres per commemorar el desè aniversari de la mort del “poeta del poble”, Miquel Martí i Pol.

Llach ha declarat que “em sembla que és un absurd que un partit d’esquerra del país que sigui estigui en contra del dret a decidir”. "És un disbarat semàntic”, ha conclòs.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/llach_el_psc_es_el_complice_necessari_per_l_aniquilacio_del_proces_96938.php