dijous, 14 de novembre del 2013

La ultradreta amenaça

14-11-2013 Avui a les 19:19h.

"Mai cap procés d'independència s'ha donat sense sang"

 







El president de Democracia Nacional (DN), Manuel Canduela, ha manifestat que "mai cap procés d'independència s'ha donat sense sang" i creu que Catalunya i el País Basc "ens estan portant a una contesa civil". Durant una entrevista a Canal Luz TV de Huelva realitzada aquest mes de novembre, també ha qualificat el president de la Generlaitat, Artur Mas, de "canalla" i "gentussa".


El líder ultradretà ha afirmat que "imaginem que Espanya sigui molt covard i molt ximple i els hi doni la independència...  A partir d'aquest moment, tots els ciutadans que es consideren espanyols i que visquin en aquests territoris quedaran abandonats a la seva sort. I el següent pas és la neteja ideològica".


"Si el País Basc vol la independència -ha dit-, com Catalunya, i el Govern espanyol es nega a atorgar-la,
cent per cent segur que tornaran a matar. Igual que Catalunya, no ho amaguen. Fins i tot Catalunya ha parlat en aquest cas de convertir els Mossos en el seu exèrcit particular".


Canduela està "convençut" que Mas va "totalment de debò" i que "anirà fins a les últimes conseqüències" perquè "és un canalla d'allò més abjecte que hi pugui haver en aquest país. Estic convençut que li importa un rave Espanya, és més que evident, i li importa un rave Catalunya".  


També, en aquest sentit, ha expressat que el dia que Espanya i Catalunya "s'enfonsin, aquesta gentussa ho celebraran amb cava, o en aquest moment es compraran xampany francès, i marxaran al seu dolç retir a altres països amb els seus comptes multimilionàries ben inflats".


El dirigent ultra retreu al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que no hagi suspés les autonomies i, a partir d'aquí, creu que hauria d'"actuar amb la llei i prohibir" que es facin declaracions a favor de la independència. "És lògic que en un país estigui prohibit", ha reblat.


El president de DN, en aquest sentit, ha afegit que "tots sabem l'entramat brutal de corrupció que són la família Pujol i l'entramat que han muntat a l'autonomia catalana i la il·legalitat constant de l'incompliment de sentències… A per ells! La gent els ha votat perquè facin alguna cosa en aquest sentit. Perquè els fiquin a la presó. Això seria l'ideal". Tampoc ha descartat la possibilitat que d'ulititzar l'exèrcit per "assegurar zones del país i perquè es compleixi la llei".


Finalment, Manuel Canduela ha manifestat que "hi va haver dos o tres empentes" durant l'assalt de la delegació de la Generalitat a Madrid i ha lamentat el paper dels mitjans de comunicació per presentar-ho presentar com "un atac nazi".


"A les persones que se'ls va empènyer eren capitostos de Catalunya, independentistes, traïdors que amb els diners públics estaven aprofitant la Diada per celebrar un acte de secessió i de traïció a tots els espanyols en ple Madrid", ha conclòs.