dilluns, 25 de novembre del 2013

La CUP crida a "forçar el referèndum"

25/11/2013 Avui a les 12:30h.

 Proposa "forçar popularment que la Generalitat desobeeixi l'Estat espanyol"

 

 






Una imatge del vídeo

La CUP ha publicat un vídeo, amb el títol de #Hopodemtot, en què recorda els principis que van portar la formació a aconseguir ara fa un any tres diputats al Parlament.

"El referèndum l'haurem de forçar, forçar popularment que la Generalitat desobeeixi l'Estat espanyol", diu Quim Arrufat, que apareix en el vídeo juntament amb David Fernàndez i Isabel Vallet, entre d'altres membres de la formació independentista.

"Alguns entenen l'actual cicle polític com la continuïtat del seu poder, dels seus privilegis. Per a nosaltres, el referèndum d'autodeterminació, la independència, la llibertat política és ruptura, és canviar-ho tot de dalt a baix", diu David Fernàndez en el vídeo.

El vídeo ha estat elaborat amb imatges i discursos recollits en actes que es van fer al voltant de l'Onze de Setembre passat. Ha estat filmat i editat pel col·lectiu Metromuster i la música és original i inèdita de Pau Llonch, del grup AtVersaris.

Al final de la peça audiovisual apareix el pare de Guillem Agulló, militant de Maulets assassinat per un grup d'ultres el 1993, i ha manifestat que "la batalla de Guillem ja s'ha guanyat. Ara cal guanyar la batalla del país".