dijous, 14 de novembre del 2013

Iniciativa, indignada perquè Mas va viatjar a Israel i només va visitar Israel

14/11/2013

Pròxim Orient

Els 13 diputats ecosocialistes envien una carta al president demanant un "gest de desgreuge" amb l'Autoritat Nacional Palestina


Lluís Bou

El secretari general d'ICV, Joan Herrera
Iniciativa-EUiA està indignada perquè el president de la Generalitat, Artur Mas, ha viatjat aquesta setmana a Israel i només ha visitat Israel.

Els 13 diputats d'ICV-EUiA han enviat una carta a Mas, en el qual li demanen un "gest de desgreuge" amb l'Autoritat Nacional Palestina. Lamenten que, durant el viatge a Israel, el president no visités els territoris de Cisjordània -Judea i Samària per als jueus- o Gaza ni s'entrevistés amb cap membre de l'ANP, tot i que no estan dins l'Estat d'Israel.

Els ecosocialistes també subratllen que no es van visitar els projectes que l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament manté a Palestina. La missiva, proposada per la comunitat catalana de palestins, també afirma que Israel impedeix l'exercici del dret a l'autodeterminació del poble palestí.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/iniciativa_indignada_perque_mas_va_viatjar_a_israel_i_nomes_va_visitar_israel_97018.php