dijous, 14 de novembre del 2013

Els alcaldes independentistes porten Llanos de Luna als tribunals

14/11/2013

Independència

L’AMI acusa la delegada del govern espanyol de malversar fons públics després d’haver denunciat pràcticament 200 municipis catalans


Albert Ribas

María de los Llanos de Luna. Foto: Europa Press
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha decidit passar al contraatac i denunciarà la delegada del govern espanyol, María de los Lanos de Lluna, per malversació de fons públics després del poc èxit dels 184 processos signats contra diferents ajuntaments catalans per aprovar mocions de sobirania fiscal, no penjar la bandera espanyola al balcó del consistori, haver-se declarat “territori català lliure i sobirà” o pel pagament de la quota anual a l’AMI.

Després que la justícia ja hagi arxivat o desestimat 14 d’aquests casos, l’associació independentista considera que Llanos de Luna està malgastant fons públics per perseguir els municipis. El president de l’AMI, l’alcalde de Vic Josep Maria d’Abadal, ha assegurat avui davant la premsa, després de la trobada del Consell Directiu a Solsona, que “la delegació de l’Estat espanyol, enlloc de posar-nos obstacles, hauria d’estar al costat dels ajuntaments i ajudar-nos”.

El Consell Directiu de l'AMI, reunit a Solsona. Foto: AMI

Un alcalde socialista, nou secretari de l’organització

El Consell Directiu de l’AMI ha escollit avui l’alcalde de Flix, el socialista Marc Mur, com el nou secretari de l’organització en substitució de Josep Manel Ximenis, ex alcalde d’Arenys de Munt.

Vila d’Abadal ha volgut destacar aquest nomenament i ha assegurat que “això reforça el pensament dins del PSC a favor del Dret a Decidir i també de l’independentisme”. Segons l’alcalde de Vic, “no és casualitat que a l’AMI s’hi hagin adherit més de 80 municipis amb alcalde socialista”.

L'alcalde socialista de Flix, Marc Mur. Foto: PSC

 http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/els_alcaldes_independentistes_porten_llanos_de_luna_als_tribunals_97022.php