diumenge, 24 de novembre del 2013

Els darrers dies de Camacho

24/11/2013

UNIONISME

José Antonio Zarzalejos, exdirector d'ABC, diu avui a la Vanguardia que a Gènova estudien enviar-la al Parlament europeu i posar de president del PPC Xavier García Albiol


Albert Ribas


L’exidirector de l’ABc i actual articulista de La Vanguardia, José Antonio Zarzalejos, assegura avui en el seu article setmanal que la líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, podria està vivint els seus darrers dies al capdavant dels populars catalans.

Zarzalejos assegura que hi ha “moviments a Gènova per trobar discurs i un líder renovat a Catalunya” i apunta que Camacho “podria anar a Brussel•les perquè la seva oportunitat al capdavant del partit és quasi inexistent”.

El nom que posa sobre la taula l’ex director de l’ABC és el de Xavier García Albiol, “que si surt absolt del procés per xenofòbia- i tot apunta que així serà- podria se el proper candidat popular”. Els motius que esgrimeix Zarzalejos són que “està consolidat a l’alcaldia de Badalona, generacionalment representa una renovació, encarna un discurs dur i combatiu i, diuen, és més pragmàtic del que sembla”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/els_darrers_dies_de_camacho_97207.php