diumenge, 24 de novembre del 2013

El PPC insulta la memòria de Gandhi

Diumenge, 24 de novembre de 2013 15:30 h

Qualifica d'"insult a la història" les declaracions de Mas sobre Gandhi i Santi Rodríguez anuncia una bateria de preguntes per conèixer el cost i els objectius del viatge a l'Índia


El portaveu adjunt del PPC al Parlament, Santi Rodríguez, ha qualificat de "falta de respecte" i "insult a la història" les paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, sobre Gandhi, que Mas creu que pot "inspirar" els catalans en aquest moment pel moviment "pacífic i popular" que va liderar a l'Índia. Per a Rodríguez, Mas "continua fent el ridícul internacionalment en comparar la seva deriva independentista amb conflictes on hi ha o hi ha hagut víctimes". Els nervis dels populars s’han desfermat amb insults a la memòria de Gandhi i contra el Govern de Catalunya 

Artur Mas i la delegació catalana fent l'ofrena en honor a Mahatma Gandhi.
© @anc
El PPC prefereix boicotejar el Govern, encara que això costi diners als catalans

Per a Rodríguez, Mas "continua fent el ridícul internacionalment en comparar la seva deriva independentista amb conflictes on hi ha o hi ha hagut víctimes". En aquesta línia, ha recordat el viatge a Israel on "no va voler ser fotografiat amb la bandera d'Espanya a la recepció oficial amb el president Simón Peres i les seves declaracions sobre les relacions entre Espanya i Catalunya".

"Mas no pot anar comparant el seu deliri independentista amb països que han patit la colonització. Catalunya no pateix ni una colonització ni un procés bèl·lic"

Tanmateix, Rodríguez ha lamentat que Mas "es compari continuadament amb altres països, que no tenen res a veure amb Catalunya i la seva història". En la seva opinió "això demostra els complexos d'Artur Mas i el que li hauria d'interessar és la història comuna que des de fa segles comparteixen Catalunya i Espanya".

El portaveu adjunt ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes per conèixer el cost i els objectius del viatge així com el motiu de l'agenda paral·lela de la seva dona, ja que "desconeixem que tingui un càrrec oficial al Govern i, si és així,l esperem que ens ho expliquin".