dimarts, 19 de novembre del 2013

El PP falta al respecte als afectats de les preferents al Parlament

El portaveu d'Economia, el diputat Coto, diu al representant d'Estafa Banca: "Les seves opinions polítiques m'importen un rave"


, Parlament | Actualitzat el 19/11/2013 a les 11:30h


Com la traducció castellana de la famosa expressió que Clark Gable a la pel·lícula Gone with the wind: "Sinceramente, cariño, me importa un bledo". Aquesta ha estat l'expressió del portaveu d'Economia del PPC i cap visible dels populars a la comissió de les Caixes del Parlament, José Antonio Coto, per criticar la compareixença de Roque Borràs, representant de la plataforma Estafa Banca -el col·lectiu d'afectats pel frau de les preferents-.

"Les seves opinions polítiques m'importen un rave" -"Sus opiniones políticas me importan un bledo"- Coto li ha etzibat en seu parlamentària a Borràs davant la indignació dels seus acompanyants i de la resta de diputats que han retret al diputat popular la seva manca de respecte institucional que se suposa a un parlamentari amb els ciutadans que compareixen a la cambra catalana.


Coto ha justificat la seva sortida de to argüint que Borràs va ser candidat de la plataforma electoral "Des d'abaix" i que no li ha dit en la seva condició de representants dels afectats per una de les estafes bancàries més grans que ha patit els clients del sistema bancari espanyol. Per la seva banda, el col·lectiu Estafa Banca ha demanat al Parlament que porti a la fiscalia els directius que han enfonsat les caixes