dimarts, 15 d’octubre del 2013

“Viva España!”, el crit del PP quan ERC demana silenci per a Companys

15/10/2013

Memòria històrica

El crit des de la bancada popular no ha merescut la reprovació del president del Congrés


Albert Ribas

Alfred Bosch al Congrés dels Diputats
Avui, dimarts 15 d’octubre del 2013, es compleixen 73 anys de la mort de Lluís Companys, l’únic president europeu assassinat després d’haver estat elegit democràticament. És per aquest motiu que el diputat d’ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha demanat "uns segons de silenci" en senyal de record i homenatge.

Quan feia pocs segons que s’havia iniciat el minut de silenci s’ha pogut escoltar l’exclamació ‘Viva España!’ des de la bancada popular. Bosch ha lamentat la situació i ha denunciat l’actitud del PP, que no només ha constat d’aquest crit sinó també de protestes vàries.

El crit de la bancada popular no ha provocat la intervenció per part del president del Congrés però sí que ha tingut resposta per part de Bosch, que ha pronunciat les següent paraules: ‘Visca Espanya, sí. I Visca Catalunya. I Vive la France!”, adreçant-se a les fileres que ocupen els diputats del PP. "En positiu ens entendrem sempre totes les nacions del món", ha conclòs. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/_viva_espana_el_crit_del_pp_quan_erc_demana_uns_segons_de_silenci_per_a_companys_96517.php