dijous, 17 d’octubre del 2013

L'informe fantasma contra Mas es va fer a partir del dinar de Camacho a la Camarga

17/10/2013

l'espionatge

El director de Método 3 afirma que un dirigent del PPC va demanar a un excol·laborador del CNI que redactés el text


Lluís Bou

El director de Método 3, Francisco Marco
L'informe fantasma de la UDEF contra Artur Mas que es va publicar enmig de la campanya electoral de les últimes eleccions catalanes contenia informació del dinar que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, va celebrar dos anys abans amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez al restaurant la Camarga. D'aquesta manera ho ha assegurar avui el director de Método 3, Francisco Marco, en la presentació del seu llibre 'El Método'. Método 3 va ser qui va enregistrar la conversa del dinar.

Segons Marco, un dirigent del PPC coneixedor del contingut de la conversa va portar a l'expolicia i col·laborador del CNI José Manuel Villarejo a l'UFED, fent-lo passar com a advocat, per tal que el redactés. El director de Método 3 assegura que el PP va instrumentalitzar el ministeri de l'Interior, dirigit per Jorge Fernández Díaz, en benefici propi, i assegura que ha estat coaccionat tant pel ministeri com pel partit.

Connivència del PSC

Marco ha donat a entendre que l'espionatge de la Camarga es va fer amb connivència entre el PP i el PSC, perquè Camacho hauria demanat que la gravessin, a través d'un dirigent del PSC. El director de Método 3 ha insistit en aquest aspecte que la presidenta del PPC sabia "que estava essent gravada". Segons ell, els "fontaners de l'Estat" li han demanat repetidament que protegís la presidenta dels populars catalans. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/l_informe_apocrif_contra_mas_es_va_fer_a_partir_del_dinar_de_camacho_a_la_camarga_96548.php