dilluns, 21 d’octubre del 2013

El mateix Zapatero que va negar la crisi, ara nega la independència

Dilluns, 21 d'octubre de 2013 05:00 h

"No hi haurà secessió de Catalunya, ho tinc claríssim" ha dit l’expresident del govern espanyol conegut per la seva manca de visió i per les seves errades estratègiques


L'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha assegurat que Catalunya no aconseguirà la independència i ha recordat al president Mas que una declaració unilateral "no tindrà validesa perquè ningú pot fer una cosa si no té la competència per fer-la". "Veurem si mereixerà una reacció jurídica o només política. Però el que no pot ser no succeirà, que és una secessió, ho tinc claríssim", ha afirmat Zapatero aquest diumenge al programa 'El objetivo' de La Sexta. L'expresident del govern espanyol ha apostat per canviar la Constitució "per fer una reforma en el finançament, la distribució de competències i el reconeixement de la singularitat i la identitat de comunitats com Catalunya".



La unitat d'Espanya trontolla

L’experiència ens diu que Zapatero no ha sabut llegir la realitat i res fa pensar que ara sigui diferent. Les valoracions que pugui fer l’expresident del “talante frustrante” poc valor tenen més enllà d’entendre que la unitat d’Espanya realment trontolla  i que tots els seus valedors surten a defensar-la.