diumenge, 20 d’octubre del 2013

Corcuera Un exministre del PSOE proposa suspendre l'autonomia de Catalunya

Corcuera: "Mas és president perquè aquesta Constitució li ha permès ser-ho"

 




L'exministre d'Interior del PSOE, José Luis Corcuera, ha defensat la Constitució espanyola i s'ha mostrat partidari de "suspendre l'autonomia catalana" en cas que Catalunya celebri un consulta.
Corcuera, en una entrevista a La Sexta Noche, ha deixat clar que "si algú se salta la Constitució empraria l'article 155 i això no són els tancs" i ha lamentat que "en aquest moment s'està produint una deslleialtat increïble amb la Constitució"

També ha aprofitat per recordar a Artur Mas que és president de la Generalitat "perquè aquesta Constitució li ha permès ser-ho". "Està sent deslleial amb ella", li ha retret.

L'exministre ha utilitzat les explicaciones que va donar Artur Mas sobre seva absència a l'acte de Foment per carregar contra ell. "Vaig llegir que per dignitat i per temes de protocol no va ser-hi... per un problema de dignitat. Dignitat és ser lleial amb la coonstotución que li ha permès a Catalunya tenir l'autonomia que mai ha tingut", ha conclòs.



1 comentari :

Joserp Maria ha dit...

Que saps tu de dignitat pillet de fons reservats, que deies que eran per fer la guerra al terrorisme al estat Francès i a la fi, acabareu tots acusats de practicar terrorisme d`estat i apoderar-vos de quantitats mil-lionaries. I tu parles de lleialtat i dignitat quan hauries de estar a la presò.