dissabte, 19 d’octubre del 2013

Amb Espanya, els catalans perdérem les nostres pensions

Dissabte, 19 d'octubre de 2013 19:55 h

Floriano i Montoro atien la por contra Catalunya en uns moments en que Espanya fot mà a la caixa de les pensions dels catalans


El vicesecretari general d'organització i electoral del PP, Carlos Floriano, ha retret aquest dissabte al president de la Generalitat, Artur Mas, que es dediqui a enfrontar la societat catalana, es refugií en discursos i inventi "quimeres" en lloc de resoldre els problemes de Catalunya. Segons Floriano, Mas i els membres de la Generalitat menteixen als ciutadans quan asseguren que la independència resoldrà els problemes de Catalunya. "Els ciutadans, els catalans i la resta dels espanyols, tenim dret a saber. Com pagarà Artur Mas les pensions a Catalunya si s'independitzés?", s'ha preguntat en veu alta el membre del PP, però ha oblidat parlar de la ma a la caixa dels diners de les pensions que ha fet el govern popular


Montoro i Floriano, dos mentiders compulsius
El PP ja ens adverteix que Espanya no podrà pagar les pensions dels catalans

"Ens pot dir Mas per què no diu la veritat als pensionistes?", ha continuat Floriano, que ha detallat que el deute de Catalunya arribarà als 65.000 MEUR i que, en no poder finançar-la a l'exterior, "aquesta comunitat autònoma ha hagut de recórrer al fons de liquiditat autonòmica (FLA)". 

"Possiblement, si en lloc de construir quimeres i mentides es dediqués a dir la veritat, no hauria de congelar per tercer any consecutiu la paga als funcionaris ni tancar quiròfans i centres de salut", ha disparat el vicesecretari general d'organització i electoral del PP, que juntament amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i la secretària de formació del PP, Susana Camarero, ha participat en l'acte 'Els pressupostos de la recuperació', celebrat a Santander.

Montoro sap que en una Catalunya independent, els catalans viuríem millor



Precisament, Montoro diu tot lo contrari per atiar la por contra una Catalunya independent, i  s'ha referit indirectament a Catalunya tot alertant que "sortir d'Espanya suposaria sortir d'Europa i de l'euro" i implicaria "entrar en una incertesa que pot portar a una recessió gravíssima". El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques no ha citat explícitament Catalunya però ha criticat que "alguns" forcin una crisi política a l'Estat provocant divisió i enfrontament entre els espanyols. "Hi ha polítics en determinades comunitats autònomes que afirmen que sortint d'Espanya resoldran la crisi, i és justament al contrari", ha reflexionat Montoro, que ha recalcat un missatge de cohesió perquè, segons ell, "junts és quan ens en sortirem".

Asfixia econòmica amb els pressupostos contra Catalunya

De fet, el ministre d'Hisenda ha venut els pressupostos generals de l'Estat per al 2014 com "els de la recuperació i de la sortida de la crisi". Segons Montoro, l'any vinent "serà el del creixement i la creació de llocs de treball" i Espanya dirà adéu definitivament a la crisi. "Qui està criticant en aquests moments la realitat econòmica, està negant la sortida de la crisi", ha finalitzat el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques.


http://directe.cat/321878