diumenge, 22 de setembre del 2013

La desesperació al PP els porta a mentir més que mai

Diumenge, 22 de setembre de 2013 13:45 h

Millo, apunta a un millor finançament i més reconeixement per resoldre el "descontentament" català, una promesa que no és creu ni ell, com vol que els catalans s’ho creguin


El portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha tornat a reclamar al president de la Generalitat, Artur Mas, que accepti l'oferta de diàleg que el el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, li va fer arribar per carta i busquin "solucions" al conflicte. En una entrevista al canal 3/24 Millo ha qualificat de "fals dilema" haver d'optar entre independència o "no tocar res", ha demanat buscar les "arrels dels problemes" i ha apuntat a una "Catalunya millor finançada i més reconeguda" dins l'estat per superar el "descontentament" dels catalans. Promeses que avui ningú es creu a Catalunya. 

És una sort que el PP tingui de portaveu un independentista frustrat

Millo ha afirmat que cal "anar a l'arrel dels problemes" i ha apuntat a una "Catalunya més ben finançada, reconeguda i tractada" per superar el "descontentament" que hi ha actualment a la societat catalana. Ha apostat perquè Catalunya jugui un paper de lideratge "econòmic i polític" dins l'estat.

Ha insistit que el president Mas hauria d'"aprofitar l'oferta de diàleg" que li va fer arribar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la resposta a la petició de fer una consulta per decidir el futur de Catalunya: "Mas ha de decidir si vol diàleg o vol ruptura". En aquest sentit, ha assegurat que si no és així anirà a parar a un "carreró sense sortida".

Que voti tot déu, però la veritat és que Espanya té por a perdre

En referència a la consulta sobiranista, ha afirmat que "uns quants no poden trencar les regles del joc" i, tal i com ja va expressar el PPC fa uns dies, ha apostat per portar aquesta qüestió al Congrés dels Diputats i buscar-hi les "majories necessàries". "Altra cosa seria un referèndum a tot l'estat", ha afegit.