diumenge, 22 de setembre del 2013

Revilla: 'Mariano, això de Catalunya no s'arregla; [la Via Catalana] és la manifestació més gran que he vist mai'

Diumenge  22.09.2013  10:50

L'ex-president de Cantàbria Miguel Ángel Revilla, del Partit Regionalista de Cantàbria, va referir-se ahir a la Via Catalana en una entrevista a la Sexta. I ho va fer per dir que mai en la seva vida no havia vist una manifestació tan gran, que el govern espanyol té 'un problema enorme' i va acusar el PP de voler apropiar-se de les idees de l'anomenada 'majoria silenciosa'. I va afegir: 'Senyor Mariano, això no s'arregla ni a la brava i amb cartetes'. Referint-se a la Via Catalana, va dir: 'És la manifestació més gran que he vist mai'. Vegeu l'entrevista en diferents fragments de vídeo.

Revilla, crític amb el sobiranisme, va dir que una consulta seria inconstitucional i que si no fos per la crisi 'ningú no demanaria la independència de Catalunya' i no hi hauria risc 'que Espanya es desfés'. Però va dir, interpel·lant Rajoy: 'Si hi ha una opinió majoritària massiva a Catalunya al segle XXI, on a força de tancs no aniràs a imposar, alguna formula hauràs d'acceptar'.

Revilla també va dir que els fitxtages de Rodrigo Rato per Telefònica i de Blanco pel Santander no tenien 'cap justificació moral', dient que Rato 'ha causat dolor i sofriment a molta gent'.