divendres, 27 de setembre del 2013

Crida per declarar la independència a les europees

L'exalcalde de Gallifa convida Sala i Martin o Ramon Tremosa a sumar-se a "la revolució taronja"

 


L'exalcalde de Gallifa, Jordi Fornàs, ha impulsat Units per Declarar la Independència de Catalunya (UDIC), que vol esdevenir "una candidatura plebiscitària per a les eleccions europees de 2014" i que tingui com a objectiu "la celebració del referèndum d'autodeterminació" catalana.

Fornàs considera que "si s'aconsegueixen els vots suficients, que vol dir més de la meitat del vot emès, estarem legitimitats per proclamar la independència". "A partir d'aquí anirem a veure el president de la Generalitat i li plantejarem de fer una declaració conjunta. Ells també tenen una legitimitat democràtica que podem sumar a la nostra", ha indicat.

En cas que Mas no vulgui, "declararem la independència igualment, farem una revolució taronja". Fornàs ha reconegut que la seva candidatura no té el suport de "cap partit", però ha argumentat que "és una candidatura pel poble i del poble". En aquest sentit ha volgut convidar a la UDIC al jutge Santiago Vidal, l'eurodiputat Ramon Tremosa o l'economista Xavier Sala i Martín. 



http://politica.e-noticies.cat/crida-per-declarar-la-independencia-a-les-europees-79326.html#ini_comen