dijous, 29 d’agost del 2013

El Moviment 12-O fracassa abans de començar contra la #ViaCatalana

Demana al govern espanyol que impedeixi legalment la Via Catalana i la titlla d'acció violenta. Sánchez- Camacho practica la marxa enrere i no hi anirà


El moviment antidemocràtic 12-O creu que en qualsevol país democràtic s'hauria cessat Espadaler per animar a participar a la cadena humana. Considera que es tracta d'una convocatòria de caràcter "insurreccional, amb plantejaments violents, amb finalitats contràries a la constitució i a la legalitat" i afegeix que pretén "aïllar i paralitzar tot un territori, amb les greus conseqüències d'ordre públic i econòmic que això genera". El comunicat és simplement el reconeixement del fracàs d’una convocatòria que no compta amb cap suport important a Catalunya i que està condemnada al fracàs. 



Sánchez- Camacho practica la marxa enrere i no hi anirà

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va donar per fet que participaria en la manifestació que el moviment vol convocar per l'Onze de Setembre tot i que la decisió final la prendrà dilluns que ve en la reunió de la direcció del partit. Però fonts del PP de Catalunya donen per fet que no hi anirà, ja que consideren que seria un greu error anar a una convocatòria condemnada al fracàs i al ridícul.